Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Iureș total înainte de semifinala CM: Toate zborurile operate de o companie aeriană din Maroc sunt anulate

reuters.com
cupa mondiala qatar

Compania aeriană națională a Marocului a anunțat că anulează toate zborurile pe care le avea programate pentru miercuri pentru a transporta suporterii la Doha pentru semifinala Campionatului Mondial, invocând restricțiile impuse de autoritățile qatareze. Maroc întâlnește Franța în seminfinale. „Ca urmare a ultimelor restricții impuse de autoritățile din Qatar, Royal Air Maroc regretă să informeze clienții cu privire la anularea zborurilor lor operate de Qatar Airways”, a transmis compania aeriană într-o declarație trimisă prin e-mail și citată de Reuters, scrie Mediafax.

Biroul internațional de presă al guvernului din Qatar nu a răspuns solicitărilor de a transmite reacții. Royal Air Maroc declarase anterior că va pune la dispoziție 30 de zboruri suplimentare pentru a-i ajuta pe fani să ajungă în Qatar pentru meciul de miercuri seară din semifinala cu Franța, dar marți o sursă de la o agenție de turism RAM a declarat că au fost programate doar 14 zboruri.

Anularea celor șapte zboruri programate pentru miercuri înseamnă că RAM a putut efectua doar cele șapte zboruri de marți, lăsându-i pe fanii care își rezervaseră deja bilete la meci sau camere de hotel în imposibilitatea de a călători. RAM a declarat că va rambursa biletele de avion și și-a cerut scuze clienților. Purtătorul de cuvânt al RAM nu a răspuns solicitării Reuters de a comenta situația. Niici Qatar Airways nu a răspuns solicitării de a comenta problema apărută.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.