Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informaÈ›ii È™i È™tiri
  • experienÈ›a premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi È™tiri, exclusivități È™i breaking news
DESCARCÄ‚ APLICAÈšIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Ivan Cordoba, fost căpitan al naţionalei de fotbal a Columbiei, devine acţionar şi consilier sportiv la clubul Venezia FC

content.thecoachingmanual.com/
Antrenor de fotbal

Ivan Cordoba, fost căpitan al naţionalei de fotbal a Columbiei, care a evoluat 12 ani la Inter Milano, revine în Italia în calitate de acţionar şi consilier sportiv la clubul Venezia FC din Serie B, a anunţat gruparea italiană, citată de AFP, potrivit Agerpres.

Cordoba, 44 ani, cu cinci titluri, patru cupe şi o Ligă a Campionilor cucerite cu Internazionale, a ales Venezia, echipă aflată pe locul 7 în Serie B, pentru a investi şi pentru a prelua rolul de consilier delegat în sectorul sportiv.

Sondaj INCENDIAR: Șoferii din România, EXASPERAȚI de ideea MODIFICĂRII plăților pentru reparații prin RCA

''Prin experienţa şi expertiza sa, Cordoba îşi va aduce contribuţia sa în diferite domenii întărind ADN-ul clubului la toate nivelele, crescând de asemenea vizibilitatea clubului Venezia FC la nivel internaţional'', se arată în comunicatul clubului italian.

''Este o mare onoare şi o plăcere să fiu aici. Sunt foarte entuziast pentru că asta reprezintă o etapă importantă din viaţa mea şi mă angajez cu toată inima. Îi mulţumesc preşedintelui că mi-a oferit ocazia să îmi pun experienţa în serviciul Venezia FC, un club pe care l-am ales pentru că sunt convins că are un proiect serios, cu baze solide, în care cuvintele sunt urmate de fapte'', a declarat fostul internaţional columbian (73 de selecţii), în presa italiană.

Venezia a retrogradat din Serie A în 2002, fiind declarat club insolvent şi în stare de faliment.

ACTIVEAZÄ‚ NOTIFICÄ‚RILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.