Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

IZOLARE. UNPR și ALDE nu ar boicota localele de dragul PSD/ surse

sah

Se pare că Liviu Dragnea a cam licitat și forțat atunci când a dat ca sigură alăturarea UNPR și ALDE la intenția de boicotare a alegerilor locale în cazul în care se va modifica modul de alegere al primarilor.

Surse din UNPR și ALDE susțin pentru STIRIPESURSE.RO că nu e nici un fel de acord și înțelegere în această privință și că PSD-ul are atitudine inacceptabilă de șantaj pe ideea - Dacă nu sunteți cu noi acum, atunci nici noi nu vom uita asta la parlamentarele din toamnă.

În mod normal după ce PSD le-a tratat cu refuz în ce privește liste comune (mai ales cu UNPR) liberalii roșii și oamenii lui Oprea ar fi total avantajați de votul în două tururi la alegerea primarilor.

”A fost o cacealma totală. A vorbit Dragnea la telefon cu Tăriceanu și Constantin, dar nu și-au dat acordul. A fost asa de informare și ce ar fi dacă... Și el iese și o dă ca sigură ca noi suntem cu ei. Păi în clipa asta ne taie răsuflarea. Nu ai văzut cum a dat-o Călin la Antena 3. Noi pierdem toți liberalii care mai sunt cu noi și devenim pesediști, la căruța PSD. Evident că mergem în alegeri și ne batem și ar fi mult mai bine în două tururi”, a spus un lider ALDE pentru STIRIPESURSE.RO

În tabăra oștenilor lui Oprea situația e si mai gravă. Se spera într-un aranjament de ultimă oră. Cum Dragnea personal, potrivit informațiilor, a interzis alianțe la nivel local cu UNPR și oricare alt partid tensiunea a crescut exponențial:

”Niște nesimțiți. Au uitat când se rugau să le susținem guvernul. Fără noi lustruiau de mult bancile la Parlament. Evident că vrem în două tururi. Nouă nu ne este frică și mergem la bătaie”, a spus unul din liderii UNPR pentru STIRIPESURSE.RO

În aceste condiții e de așteptat ca după consultările cu partidele de săptămâna viitoare de la Guvern să se meargă foarte posibil pe două tururi la primari în ciuda opoziției PSD. Majoritatea își dorește în acest moment un vot în două tururi.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.