Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Jack Dorsey a demisionat din funcția de CEO Twitter: Nu sunt sigur că a auzit cineva

Inc.com
jack dorsey

CEO-ul Twitter, Jack Dorsey, a demisionat din funcția sa la firma de rețele de socializare, după ce a servit timp de mai bine de șase ani.

Într-un tweet de luni adresat celor 5,9 milioane de urmăritori ai săi, Dorsey a spus că a demisionat din funcția de CEO al gigantului social media Twitter, pe care l-a ajutat să-l co-fondeze în 2006. El a anunțat că după demisia sa, Consiliul de Administrație al companiei a numit directorul și un nou Consiliul de Administrație al Twitter. Parag Agrawal îl va înlocui pe Dorsey „începând de astăzi”. Dorsey a spus că decizia sa de a demisiona sa bazat pe aprobarea consiliului de administrație a lui Agrawal, membrul consiliului Bret Taylor acceptând să fie noul președinte și oportunitățile de mobilitate ascendentă pentru alți membri ai echipei Twitter.

„Cred că este foarte important să îi oferim lui Parag spațiul de care are nevoie pentru a conduce”, a spus Dorsey. „Cred că este esențial ca o companie să poată sta singură, fără influența sau direcția fondatorului ei.”

nu sunt sigur că a auzit cineva, dar

am demisionat de la Twitter pic.twitter.com/G5tUkSSxkl

— jack⚡️ (@jack) 29 noiembrie 2021

Dorsey a fost CEO al Twitter din 2006 până în 2008 și mai târziu din 2015, după plecarea lui Dick Costolo. Nu este clar dacă Dorsey intenționează să lase în urmă firma de social media pentru a se concentra pe operațiunile de la Square și pe inițiativa platformei de a dezvolta un schimb descentralizat de bitcoin ( BTC ), conform cointelegraph.com

Pe 19 noiembrie, proiectul de schimb descentralizat, numit tbDEX, a lansat o carte albă care detaliază planurile sale de a crea un protocol de mesaje conceput pentru a facilita relațiile de încredere fără a se baza pe o federație pentru a controla accesul. Deși Dorsey și-a folosit uneori platforma pentru a face anunțuri pentru schimb, nu există rapoarte la momentul publicării că intenționează să se implice mai mult în proiect.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.