Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Jack Spintecătorul, varianta thailandeză, a fost ARESTAT: A ucis șase femei, după ce fusese închis pe viață și eliberat pentru comportament excelent

Somkid Pumpuang

Poliţia din Thailanda l-a arestat miercuri pe Somkid Pumpuang, supranumit ''Jack Spintecătorul thailandez'', când călătorea într-un tren după ce se presupune că duminică a comis ultima sa crimă, potrivit unor surse oficiale citate de EFE.

Somkid, în vârstă de 55 de ani, este acuzat că a strangulat în localitatea de nord-est Khoen Kaen o femeie de 51 de ani, pe care o cunoscuse pe Facebook, şi a fost arestat după ce doi studenţi ce călătoreau în aceaşi tren l-au identificat şi au anunţat poliţia, informează agerpres.ro.

Citește și: Vești de ultimă oră- Toți românii cu credite sunt vizați

"L-am capturat pe acuzat miercuri dimineaţă. Agentul însărcinat cu ancheta l-a acuzat pe Somkid de comiterea unui alt asasinat, iar acesta şi-a mărturisit vina", a anunţat la o conferinţă de presă Chareonwit Sriwanich, comandantul adjunct al Poliţiei Provinciale din Regiunea 4.

"Jack Spintecătorul thailandez" a fost condamnat în 2005 pentru asasinarea a cinci femei la pedeapsa cu închisoarea pe viaţă, dar a fost eliberat anul acesta în mai, fiind considerat "un deţinut excelent", potrivit Departamentului Instituţiilor Penitenciare thailandez.

Citește și: Florin Cîțu a vorbit despre creșterea economiei României- Cum va fi posibil acest lucru

După acest incident, Departamentul a subliniat necesitatea de a revizui politicile de reducere a pedepsei şi de a înăspri condiţiile de eliberare a deţinuţilor.

Potrivit poliţiei, Somkid a povestit că a ucis ultima sa victimă după o dispută violentă cu aceasta.

Citește și: Mihai Fifor recționează după ce Guvernul și-a angajat răspunderea pe Buget: ‘Avem nevoie de buget dezbătut în Parlament și nu de unul făcut pe genunchi’

Poliţia notează că modul de operare al criminalului este similar cu cele cinci asasinate comise anterior.

Surse ale poliţiei au confirmat că acuzatul va fi dus joi la locul faptei pentru o reconstituire a crimei, o practică obişnuită în desfăşurarea investigaţiilor.

Citește și: S-a decis! Ce se va întâmpla cu pensiile începând cu 2020 .

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.