Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Jacob Kiplimo şi Beatrice Chebet şi-au păstrat titlurile la Campionatele Mondiale de cros

captura youtube
atletism

Ugandezul Jacob Kiplimo şi kenyana Beatrice Chebet, ambii medaliaţi cu aur în 2023, şi-au păstrat coroanele sâmbătă la Campionatele Mondiale de cros de la Belgrad, informează AFP, potrivit Agerpres.

Campionul mondial en titre, în vârstă de 23 de ani şi principalul favorit la propria succesiune, s-a impus pe cei zece kilometri ai traseului în 28 de minute şi 9 secunde, sub soarele arzător din capitala sârbă, unde temperatura a ajuns la 26 de grade Celsius.

Kiplimo l-a devansat cu trei secunde pe Berihu Aregawi, medaliat cu argint, în timp ce treapta a treia a podiumului a fost ocupată de kenyanului Benson Kiplangat, care a încheiat cursa la cinci secunde de învingător.

Ugandezul Joshua Cheptegei, câştigătorul titlului la ediţia din 2019, s-a clasat doar pe poziţia a şasea sâmbătă.

La feminin, cele cinci alergătoare kenyene înscrise la start au ocupat primele cinci locuri. Cu timpul de 31 min 05 sec, Beatrice Chebet (24 de ani), campioană a lumii în 2023, la Bathurst (Australia), le-a devansat pe compatrioatele sale Lilian Rengeruk (+3 sec) şi Margaret Kipkemboi (+4 sec), care au completat podiumul.

Emmaculate Achol (locul 4) şi Agnes Ngetich (locul 5), medaliată cu bronz anul trecut, au completat impresionantul grup kenyan la Belgrad. Aceasta a fost a noua victorie consecutivă pentru Kenya în cursa feminină

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.