Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Jaf ca în filme, în județul Constanța: Hoții au aruncat în aer un bancomat

Facebook
atm explozie

O explozie la un bancomat din incinta unei societăţi comerciale din comuna Lumina a avut loc în noaptea de marţi spre miercuri, persoane necunoscute sustrăgând o sumă de bani şi fugind cu un autoturism, au informat reprezentanţii Inspectoratului de Poliţie Judeţean (IPJ) Constanţa.

Conform IPJ, poliţiştii au fost sesizaţi prin numărul unic de urgenţă 112, în noaptea noaptea de marţi spre miercuri, că la un bancomat din incinta unei societăţi comerciale din localitatea Lumina a avut loc o explozie, potrivit Agerpres.ro.

Citește și: VERDICT POLITIC cu Dana Budeanu, Episodul 6: 'Nu mai sunaţi, nu mai interveniţi în niciun fel. Se numeşte trafic de influenţă' (VIDEO)

Din primele verificări efectuate a reieşit că persoane cu identitate necunoscută ar fi sustras o sumă de bani, reuşind să fugă de la faţa locului cu un autoturism.

Potrivit sursei citate, în cauză a fost întocmit un dosar penal sub aspectul săvârşirii infracţiunilor de distrugere, furt şi nerespectarea regimului materiilor explozive.

"Poliţiştii au instituit filtre şi efectuează cercetări în vederea stabilirii identităţii şi depistării persoanelor implicate", au menţionat reprezentanţii IPJ Constanţa.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.