Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Jaf ca-n Vestul Sălbatic, au SPART primăria: Hoții au furat un SEIF uriaș, spre uimirea polițiștilor

seif

Polițiștii din județul Arad caută mai multe persoane necunoscute care au intrat pe geam în sediul Primăriei Livada și au furat seiful din casierie, în care se afla o sumă de aproximativ 13.000 de lei, bani care au fost încasați din taxe și impozite, transmite corespondentul MEDIAFAX.

Viceprimarul comunei Livada, Dorin Ștef, a declarat, marți, corespondentului MEDIAFAX, că hoții au intrat în noaptea de luni spre marți în sediul primăriei pe geam, au ajuns în casierie, de unde au furat un seif care cântărea 200 de kg și în care se afla o sumă de aproximativ 13.000 de lei.

Citește și: Metodă inedită de a face rost de bani! Cât cere Adrian Mutu pentru 10 secunde

“Seiful era înalt, aproximativ 1,2 metri, și era destul de greu, era pus în picioare pe un perete. Hoții au intrat pe geam și au ieșit tot pe geam, casieria se află la parterul instituției. Primăria este dotată cu camera de supraveghere video, însă firele au fost tăiate de către hoți. Ce s-a văzut pe camere au luat polițiștii. S-au mai adunat imagini și de la celelalte camere montate în sat. Sunt și ceva urme de mașină în fața primăriei. Cei aproximativ 13.000 de lei aflați în seif au reprezentat banii încasați din taxe și impozite pe parcursul zilei de ieri (n.r. luni)”, a afirmat Dorin Ștef.

De asemenea, purtătorul de cuvânt al Inspectoratului Județean de Poliție Arad, Lorena Radu, a declarat, marți, corespondentului MEDIAFAX, că se fac cercetări pentru furt calificat.

Citește și: Gabriela Firea: ‘Anul trecut ni s-au tăiat niște bani și ni s-a promis ca anul acesta se revine ‘

“Prin escaladare, persoane necunoscute au pătruns într-un imobil, de unde au sustras un seif în care se aflau aproximativ 13.000 de lei. Polițiștii continuă cercetările sub aspectul săvârșirii de furt calificat. Există deja un cerc de suspecți”, a precizat Lorena Radu.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.