Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Jaf în plină stradă la Timişoara - Un bărbat a ameninţat cu pistolul o tânără. S-a ales şi cu o amendă pentru nerespectarea izolării

Twitter
politie crima

Poliţiştii au reţinut, duminică seara, un bărbat de 24 de ani, după ce acesta a lovit o tânără de 21 de ani care ieşise dintr-un magazin din Timişoara şi a deposedat-o de 50 de lei, iar pe prietenul fetei l-a ameninţat cu o armă, informează IPJ, potrivit Agerpres.

Potrivit sursei citate, tânărul a primit şi o amendă de 20.000 de lei pentru nerespectarea măsurilor de restricţionare a circulaţiei.

"La faţa locului a fost dirijat de urgenţă echipajul de jandarmi de pe raza Secţiei 3 Timişoara, care a încătuşat persoana ce ameninţa cu pistolul. În urma verificărilor preliminare s-a stabilit că o tânără de 21 de ani, care a ieşit dintr-un magazin, a fost observată şi lovită de un tânăr de 24 de ani, ulterior deposedând-o de suma de 50 de lei. Tânărul a fost observat de prietenul fetei, care a pornit în urmărirea lui. Ajunşi pe Intrarea Cerceilor, tânărul de 24 de ani a început să-l ameninţe cu o armă. Ulterior, s-a reuşit imobilizarea tânărului de 24 de ani, de către băiatul respectiv, fiind ajutat de alţi cetăţeni, iar jandarmii Grupării Mobile de Jandarmi Timişoara, sosiţi la faţa locului, l-au încătuşat şi predat poliţiştilor", a declarat purtătorul de cuvânt al IPJ Timiş, Aurora Voicilă.

În continuare, se efectuează cercetări de către poliţiştii Biroului de Investigaţii Criminale al Poliţiei Municipiului Timişoara sub aspectul săvârşirii infracţiunii de tâlhărie calificată, pentru stabilirea cu exactitate a cauzelor şi împrejurărilor comiterii faptei.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.