Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informaÈ›ii È™i È™tiri
  • experienÈ›a premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi È™tiri, exclusivități È™i breaking news
DESCARCÄ‚ APLICAÈšIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

JAFUL anului în România: un bărbat a furat 170.000 de euro și acum este de negăsit

pixabay
furt, hotie

O femeie care ținea 170.000 de euro într-un dulap din propria locuință a reclamat faptul că banii au dispărut. El susține că hoțul este un bărbat de 30 de ani, arată Mediafax.

Polițiștii de investigații criminale din cadrul Poliției Municipiului Lugoj, sub coordonarea procurorului din cadrul Parchetului de pe lângă Judecătoria Lugoj, au pus în executare două mandate de percheziție domiciliară, în comuna Boldur, județul Timiș, la o persoană bănuită de furt.

La data de 14 mai, polițiștii lugojeni au fost sesizați de o femeie, de 38 de ani, cu privire la faptul că un bărbat, de 30 de ani, i-ar fi sustras 170.000 de euro, dintr-un dulap aflat în locuința personală.

Miercuri, 19 mai, polițiștii au stabilit că exista posibilitatea ca suma de bani sustrasă să fie ascunsă în două locuri din comuna Boldur, județul Timiș.

Citește și: VIDEO - Alertă la Marea Neagră: doi scafandri se află în stop cardio-respirator; medicii îi resuscitează

În urma perchezițiilor, au fost descoperiți 110.300 de euro. Într-un loc au fost găsiți 20.000 de euro, îngropați în curtea casei, iar, în al doilea loc au fost găsiți 90.300 de euro, îngropați într-o anexă.

Din cercetări a reieșit că bărbatul de 30 de ani se află, în prezent, în afara țării, cercetările fiind continuate pentru recuperarea în totalitate a prejudiciului și tragerea la răspundere penală.

ACTIVEAZÄ‚ NOTIFICÄ‚RILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.