Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

James Cameron anunță patru continuari ale filmului Avatar

Regizorul american James Cameron a anuntat miercuri la conventia filmului CinemaCon, care se desfasoara zilele acestea la Las Vegas (SUA), ca filmul de succes 'Avatar' va avea patru continuari (sequel) fata de trei câte erau prevazute intial, relateaza EFE.

Potrivit informatiilor publicatiilor de specialitate The Hollywood Reporter, Variety si Deadline, Cameron a declarat ca cele patru continuari ale filmului 'Avatar' vor avea subiecte independente, dar ca 'împreuna vor forma o saga'.

Cineastul american a precizat ca prima dintre continuari va ajunge pe ecrane de Craciun în 2018, iar celelalte trei vor fi lansate succesiv în 2020, 2022 si 2023. Cameron, care a regizat si filmului 'Titanic', a asigurat ca lucreaza alaturi împreuna cu scenaristi si designeri de înalt nivel pentru recrearea universului 'Avatar' în ce priveste 'personajele, creaturile, ambientul si noile culturi'.

El a explicat ca a ramas 'fara cuvinte' în fata noilor idei suscitate de 'Avatar' si ca imaginatia depaseste cu mult ceea ce s-a facut în primul film. 'Va fi o adevarata saga epica', a subliniat el.

Cu încasari de 2,788 de miliarde de dolari în întreaga lume 'Avatar' (2009) se mentine pe primul loc drept cel mai de succes film din istoria cinematografiei la nivel mondial, depasind 'Titanic' (2,187 de miliarde de dolari) si 'Star Wars: The Force Awakens' (2,064 de miliarde de dolari), potrivit site-ulu de specialitate Box Office Mojo.

AGERPRES

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.