Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

James Franco va plăti peste 2 milioane de dolari pentru soluţionarea unui proces în care e acuzat de comportament sexual neadecvat

www.her.ie
James Franco

Actorul şi regizorul James Franco a fost de acord să plătească mai mult de 2 milioane de dolari pentru soluţionarea unui proces în care este acuzat de mai multe foste cursante de comportament sexual neadecvat, potrivit unor documente citate de NBC.

În 2019, pe numele lui Franco a fost deschis un proces colectiv, potrivit news.ro.

Sarah Tither-Kaplan şi Toni Gaal, care au participat la cursurile şcolii lui de actorie, Studio 4, ce a funcţionat între 2014 şi 2017, au susţinut că ele şi altele au fost constrânse de Franco şi partenerii lui să filmeze acte sexuale evidente.

În proces, şcoala sa de actorie a fost descrisă ca „frauduloasă”.

Miercuri a fost făcut public că echipa de avocaţi a reclamantelor a propus o înţelegere de 2,2 milioane de dolari unui judecător din Los Angeles, care urmează să o aprobe.

La momentul demarării acţiunii legale, un avocat al lui Franco a spus că acuzaţiile au fost demontate şi le-a respins ca reprezentând „un proces obscen menit să aducă publicitate”.

Aproximativ 1 milion de dolari din plată va reveni reclamantelor şi puţin peste 1 milion de dolari, într-un „fond comun” pentru soluţionarea unor posibile acuzaţii ce ar putea să apară din partea altor membri ai procesului colectiv.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.