Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

James Rodriguez va rămâne la Real Madrid, după ce s-a speculat că va transferat - presă

www.digisport.ro
James Rodriguez

James Rodriguez (28 de ani) nu mai pleacă de la Real Madrid! Mai multe publicaţii din Spania anunţă că mijlocaşul va rămâne, în cele din urmă, la fosta campioană a Europei, în ciuda faptului că în săptămânile anterioare plecarea părea doar o chestiune de timp, anunță MEDIAFAX.

Citește și: Rareș Bogdan a răbufnit în cazul crimelor din Caracal: ‘Pentru așa ceva, pedeapsa capitala este prea puțin’

Zidane şi Perez au căzut la un consens, acela că fotbalistul columbian o poate ajuta pe Real în sezonul care începe curând. Napoli a avut foarte multe dscuţii cu omologii lor de la Madrid pentru transferul lui James Rodriguez. Aurelio de Laurentiis, preşedintele clubului italian, s-a implicat personal în tratative. Echipele păreau că s-au înţeles asupra unui împrumut pentru un sezon, urmând ca ulterior Napoli să poată activa clauza de cumpărare, de 42 de milioane de euro. Doar că Real Madrid a cerut cu 8 milioane de euro mai mult, 50 de milioane de euro. Napoli nu a fost de acord, astfel că mutarea a căzut. Pe fir a intrat, ulterior, Atletico Madrid, care voia să acopere golul lăsat liber în de Griezmann, având mare nevoie de un jucător tehnic şi de execuţie.

Citește și: Fosta iubită a lui Radu Mazăre, unsă șefă la MAI! Numire-cheie la Interne

Şi în acest caz discuţiile s-au oprit din acelaşi motiv, suma/sumele de împrumut şi transfer. Recent, după meciul amical dintre cele două în care Atletico s-a impus cu 7-3, preşedintele echipei lui Simeone a recunoscut că vrea ca transferul să se facă: "Ştiu că mulţi fani de la Atleti îl plac, ştiu că antrenorul nostru îl place, ştiu că James nu vrea să continue la Real Madrid. Ştiu că Real nu vrea să-l păstreze, dar trebuie să existe multe circumstanţe ca să fie posibil. Ar fi foarte frumos, dar depinde mult de preşedintele celor de la Real". Perez a sistat însă negocierile.

De serviciile lui James Rodriguez s-au mai interesat Juventus, PSG şi Manchester United.

Citește și: Câtă incompetență la Caracal! Cine a descoperit, de fapt, locul de unde a sunat Alexandra

Columbianul a ajuns în 2014 la Madrid, fiind transferat de la AS Monaco, în schimbul a 80 de milioane de euro. În 2017, Bayern l-a împrumutat în schimbul a zece milioane de euro. A adunat 67 de meciuri pentru nemţi, care nu au vrut să plătească 42 de milioane de euro pentru un transfer definitiv. Nici Real Madrid nu vrea să mai mizeze pe serviciile mijlocaşului, astfel că acesta îşi caută echipă. Napoli are cele mai mari şanse să fie viitoarea lui destinaţie, dat fiind faptul că madrilenii sunt mulţumiţi de sumă.

James mai are contract cu Real lMadrid până în 2020

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.