Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Jamie Foxx a scăpat de acuzația de agresiune sexuală

variety.com
jamie foxx 1

Actorul Jamie Foxx a scăpat de acuzația de agresiune sexuală pe care i-a adus-o o femeie, fapta, despre care aceasta spune că a avut loc în urmă cu aproape 16 ani, fiind considerată prescrisă, potrivit public.fr, scrie Mediafax.

Atacul ar fi avut loc în Las Vegas, în 2002.

Potrivit poliției americane, reclamanta a declarat, la începutul lunii iunie, că ea și o prietenă participau la o petrecere organizată la locuința lui Jamie Foxx, când acesta a încercat să facă sex oral cu ea, lucru pe care femeia l-a refuzat. Femeia spune că, după ce l-a refuzat, acesta a lovit-o cu penisul peste față.

Femeii i s-a spus apoi să plece, iar ea a mers la un spital, a doua zi după incident, pentru a primi tratament, întrucât a avut un atac de panică sever.

Citește și: The Cat Empire va concerta la Bucureşti, în luna octombrie

O anchetă a fost deschisă în acest caz, însă, în statul american Nevada, această faptă este considerată prescrisă după trei ani de la comiterea ei, motiv pentru care actorul a scăpat de acuzații.

Avocatul actorului a declarat pentru tmz.com că acesta neagă fapta și chiar a depus o plângere pentru răspândirea de informații false.

Jamie Foxx a câştigat premiul Oscar în 2005, pentru rolul titular din filmul biografic "Ray", în care l-a interpretat pe Ray Charles. Actorul a mai jucat în "Dreamgirls", "Regatul" şi musicalul "Soloist", bazat pe povestea adevărată a unui geniu muzical, Nathaniel Ayers, care s-a îmbolnăvit de schizofrenie şi a ajuns să cânte la vioară şi violoncel pe străzi. De asemenea, el a lansat două albume muzicale, "Unpredictable" şi "Intuition".

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.