Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Jan Kees Martijn, noul șef al misiunii FMI pentru România

FMI

Jan Kees Martijn este noul șef al misiunii FMI pentru România. El a preluat funcția pe 19 noiembrie și îl înlocuiește pe Jaewoo Lee, care a fost repartizat într-un nou post în conformitate cu politicile interne ale FMI.

Anunțul a fost făcut de reprezentantul regional pentru Europa Centrală, de Est și de Sud-Est al FMI, Nadeem Ilahi, potrivit mediafax.ro.

Citește și: FĂRĂ PRECEDENT - Ludovic Orban s-a supărat și a plecat intempestiv dintr-o conferință de presă/ VIDEO/ UPDATE

Jan Kees Martijn este cetățean olandez și este șeful misiunii pentru România și Serbia, șeful unității de sud-est a departamentului european și, până de curând, a fost și șeful misiunii pentru Albania.

Anterior, a ocupat funcția de șef al diviziei în cadrul Departamentului Emisferei Occidentale al FMI și șef al misiunii pentru Uruguay și Jamaica și, în calitate de revizor senior de țară, în departamentul de strategie, politici și revizuire al FMI care acoperă peste 30 de țări.

Înainte de a se alătura FMI, a lucrat ca profesor asistent în economie internațională la Universitatea din Amsterdam și deține un doctorat în economie la această universitate.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.