Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Jandamii i-au stricat bucuria. Un bărbat care proiecta artificii, de ziua soției sale, într-un sens giratoriu, oprit de oamenii legii

artificii

Un bărbat care proiecta artificii, într-un sens giratoriu din Baia Mare, a fost oprit de jandarmi. El a făcut acest gest pentru a-i face soţiei sale o surpriză, de ziua ei, aceasta privind totul din balcon.

”Duminică, puţin după miezul nopţii, un bărbat în vârstă de 43 de ani din Baia Mare a dorit să-i facă o surpriză mai puţin obişnuită soţiei sale de ziua ei. S-a poziţionat într-un sens giratoriu apropiat de zona în care locuieşte, şi-a chemat câţiva prieteni care să îl susţină, după care a început să proiecteze artificii, spre încântarea doamnei care privea spectacolul de la balcon.

Doar că momentul artistic nu a durat prea mult deoarece jandarmii aflaţi în patrulare în zona respectivă au intervenit şi l-au oprit, solicitând bărbatului să-şi decline identitatea”, au transmis, marţi, reprezentanţii Jandarmeriei Maramureş.

Bărbatul, dus la politie

Jandarmii au găsit în zonă două baterii de artificii inscripţionate, ambele din categoria F2 de articole pirotehnice.

Bărbatul a fost dus la sediul Poliţiei Baia Mare pentru continuarea cercetărilor. De asemenea, jandarmii au predat poliţiştilor şi materialele pirotehnice.

Reprezentanţii Jandarmeriei Maramureş reamintesc faptul că producerea, experimentarea, prelucrarea, deţinerea, transportul, folosirea sau orice altă operaţiune cu materiale explozive, efectuată fără drept, constituie infracţiune şi se pedepseşte cu închisoare de la 6 luni la 5 ani.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.