Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Jandarmeria București, precizări după incidentul de la Ambasada Rusiei

Jandarmeria Capitalei reacționează la incidentul de la Ambasada Rusiei la București, unde un tânăr a aruncat cu ouă în clădire. Tânăr a fost ridicat de jandarmi și ulterior amendat.

„În legătură cu adunarea publică de pe șoseaua Pavel. D. Kiseleff, Direcția Generală de Jandarmi a Municipiului București face următoarele precizări:

Pe timpul desfășurării manifestației, o persoană a aruncat cu un ou în panoul informativ din fața Ambasadei Federației Ruse în România.

Bărbatul, în vârstă de 25 de ani, a fost preluat de jandarmi și a fost sancționat contravențional, conform prevederilor Legii nr. 61 din 1991 privind sancționarea faptelor de încălcare a unor norme de conviețuire socială, a ordinii și liniștii publice, cu modificările și completările ulterioare”, transmite Jandarmeria Capitalei.

Un tânăr a fost reținut temporar, sâmbătă, pentru verificări de un echipaj al jandarmeriei, după ce a aruncat cu ouă în clădirea Ambasadei Rusiei de la București. Tânărul avea și o pancartă pe care scria „Dați voie strănilor să fie rezerviști” și „Avioane NATO în Ucraina”.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.