Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Jandarmeria Capitalei a discutat cu fanii străini despre regulile ce trebuie respectate la meciul Austria- Macedonia de Nord

News.ro
jandarmi Bucuresti

Jandarmeria Capitalei a anunţat, sâmbătă, că în Centrul Istoric al Bucureştiului a avut loc o acţiune preventivă de informare a suporterilor străini care vor fi prezenţi la meciul Austria- Macedonia de Nord cu privire la regulile ce trebuie respectate.

“Astăzi, am fost prezenţi în Centrul Istoric al Capitalei, în cadrul unei acţiuni preventive, pentru a informa suporterii străini care vor lua parte la primul eveniment sportiv din cadrul EURO 2020, ce se va disputa duminică, pe Arena Naţională, cu privire la principalele reguli ce trebuie respectate şi pentru a le oferi sfaturi utile pentru ca timpul petrecut în ţară noastră să fie unul plăcut şi în siguranţă”, a precizat Jandarmeria Capitalei.

De asemenea, jandarmii bucureşteni, alături de poliţişti din Capitală, au discutat şi cu administratorii teraselor, pentru a conştientiza importanţa respectării tuturor măsurilor stabilite pentru evenimentul sportiv.

La acţiune au fost prezenţi şi poliţişti austrieci şi macedoneni, scrie News.ro.

Partida Austria – Macedonia de Nord, contând pentru grupa C a Campionatului European de fotbal, se va disputa duminică, de la ora 19.00, pe Arena Naţională.

content-image

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.