Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Jandarmeria Capitalei, despre meciul dintre echipele FCSB şi U Cluj: Nu au fost incidente sau altercaţii între membrii celor două galerii

StirileTVR.ro - Tvr
jandarmeria romana, jandarmi

Jandarmeria Bucureşti vine cu o serie de precizări cu privire la meciul de fotbal dintre echipele FCSB şi „U” Cluj şi anunţă că, până în prezent, nu au fost incidente sau altercaţii între membrii celor două galerii. „Dezminţim categoric informaţiile apărute în spaţiul public în legătură cu folosirea armamentului din dotare sau a substanţelor iritant-lacrimogene de către efectivele de jandarmi”, adaugă sursa citată, informează News.ro.

„În legătură cu meciul de fotbal dintre echipele FCSB ŞI „U” Cluj, Direcţia Generală de Jandarmi a Municipiului Bucureşti face următoarele precizări:

Până la acest moment, nu au fost înregistrate incidente sau altercaţii între membrii celor două galerii.

De asemenea, dezminţim categoric informaţiile apărute în spaţiul public în legătură cu folosirea armamentului din dotare sau a substanţelor iritant-lacrimogene de către efectivele de jandarmi.

Menţionăm că, la finalul jocului sportiv, Jandarmeria Capitalei va oferi precizări cu privire la faptele de natură contravenţională sau infracţională constatate în acest context”, arată comunicatul de presă al instituţiei.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.