Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Jandarmeria Capitalei explică cum au ajuns să se bată cu ultrașii la metrou/ VIDEO

jandarmi steliști

Purtătorul de cuvânt al Jandarmeriei Capitalei, Georgian Enache, susține că jandarmii erau pregătiți de incidente între suporterii celor de la Steaua și Dinamo, asta pentru că au existat informații în spațiul public.

Citește și: SURSE - Ludovic Orban a bătut palma cu Eugen Tomac: cei de la USR-PLUS au căzut între scaune

”Pe scurt, astăzi a avut loc un evenimente sportiv între cluburile CSA Steaua și cei de la Dinamo (...) Premergător acestui eveniment au existat informații, inclusiv în spațiul public, cele două grupuri au vorbit să se întâlnească în fața stadionului pentru a-și regla diverse rivalități.

Am luat măsuri de prevenire în preajma stadionului. Dispozitivul de jandarmi a fost organizat pe mai multe zone. În jrul orei 13.00 au fost identificați circa 60 de suporteri ai CSA Steaua, la Piața Muncii, iar la stadionul ”Ștefan cel Mare” erau un grup de suporteri ai echipei Dinamo.

Grupul suporterilor steliști au încercat să rupă cordonul de jandarmi și ne-am opus, evident. Unii dintre acești suporteri au fugit la metrou, tocmai din cauza aceasta colegii mei au mers după ei la metrou. Grupul de suporteri violenți s-a adăpostit în garnitura de tren staționată. Colegii mei le-au cerut să părăsească garnitura de metrou și 2 doi jandarmi au fost trași în garnitura de metrou. Cu o intervenție fermă aceștia au fost scoși din garnitura de metrou. Având informații că au asupra lor obiecte contondende, arme albe etc, colegii mei i-au imobilizat ferm și rapid.”, a spus Georgian Enache.

 

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.