Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Jandarmeria i-a 'ars la buzunar' pe AUR-iștii care au protestat la sediul ASF: amenzile primite de oamenii lui George Simion

Radu Pop
Inquam Photos / George Calin
George Simion protest AUR

Jandarmeria a aplicat sancţiuni contravenţionale în valoare totală de 30.000 în urma protestului AUR care a avut loc, vineri, pe Splaiul Independenţei, unde membri și simpatizanți ai partidului au încercat să intre în sediul Autorităţii de Supraveghere Financiară (ASF), conform Agerpres.

Potrivit jandarmilor, manifestanţii au refuzat să coopereze cu forţele de ordine şi au blocat traficul rutier.

"Referitor la adunarea publică de ieri, din zona Splaiului Independenţei, Direcţia Generală de Jandarmi a Municipiului Bucureşti face următoarele precizări. Manifestaţia de protest nu a respectat prevederile de declarare şi avizare, conform Legii nr. 60 din 1991 privind organizarea şi desfăşurarea adunărilor publice, cu modificările şi completările ulterioare. Având în vedere încălcările cadrului legal în vigoare şi refuzul cooperării cu forţele de ordine, manifestat prin blocarea traficului rutier, jandarmii au aplicat 4 sancţiuni contravenţionale, în valoare totală de 30.000 de lei", a transmis sâmbătă Jandarmeria Capitalei.

Astfel, două persoane care au participat la protestul AUR au fost amendate cu câte 10.000 lei, iar alţi doi protestatari au fost sancţionaţi cu o sumă totală de încă 10.000 lei.

Jandarmeria mai anunţă că face în continuare verificări pentru identificarea şi sancţionarea altor persoane care au încălcat legea la protest.

Aproximativ 200 de persoane, printre care şi preşedintele partidului AUR, George Simion, au organizat vineri un protest în faţa sediului Autorităţii de Supraveghere Financiară (ASF), acuzând creşterea "necontrolată" a preţurilor RCA.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.