Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Jandarmeria intervine în scandalul de la Tecuci: Jandarmul care a amenințat polițiștii, anchetat/ VIDEO

jandarm

Este anchetă la Jandarmeria Galați, după scandalul din Tecuci, unde un jandarm a amenințat un polițist și i-a spus soției sale să nu semneze procesul verbal de contravenție întocmit de agent, transmite Mediafax.

Reprezentanții Jandarmeriei Galați au transmis, sâmbătă seara, că dezaprobă comportamentul jandarmului care a amenințat un polițist, în Tecuci.

„Cu privire la atitudinea colegului nostru față de organele de control ale poliției, comanda Jandarmeriei Galați dezaprobă total astfel de comportamente, care nu reprezintă instituția și mai ales statutul profesional. Totodată, vă precizăm că din ordinul comenzii la nivelul unității noastre urmează să fie constituită de urgență o comisie de verificare a comportamentului colegului nostru și a aspectelor care au condus la o astfel de atitudine, urmând ca la finalizarea verificărilor să revenim în cel mai scurt timp în spațiul public cu concluziile acestor verificări”, se arată într-un comunicat al Jandarmeriei Galați.

În funcție de rezultatul verificărilor, jandarmul poate fi sancționat disciplinar sau, dacă este cazul, conform prevederilor regulamentelor militare.

„Respectarea legii nu este o opțiune, indiferent de calitatea pe care o avem, ofițer sau subofițer, și trebuie respectată legea, iar la verificările efectuate de către organele de ordine publică, persoanele controlate trebuie să adopte o atitudine politicoasă și să respecte indicațiile forțelor de ordine”, a transmis Inspectoratul de Jandarmi Galați.

Un ofițer MAI l-a amenințat pe un polițist rutier din Tecuci, nemulțumit că echipajul i-a dat avertisment soției sale pentru că nu avea actele la ea: „La următoarea misiune, când voi coordona toate activitățile, voi avea grijă special de tine”, a spus jandarmul.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.