Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Jandarmeria le ȘTIE PE TOATE: anunț despre DEZINFORMARE, în TOIUL slujbei de Bobotează de la Constanța

jandarmi

Câteva sute de persoane s-au adunat, miercuri, în faţa Catedralei Arhiepiscopale din Constanţa, pentru a pleca în procesiunea de Bobotează către Portul Tomis, IPS Teodosie spunându-le credincioşilor ca acolo să păstreze distanţa fizică, "să nu supărăm autorităţile". Între timp, numărul participanţilor a crescut, astfel că în Portul Tomis se află câteva mii de persoane, care asistă la slujbă fără a respecta distanţarea. Jandarmeria face precizări în legătură cu evenimentul, după numărul participanților s-a dovedit a fi de patru ori mai mic decât cel estimat de ÎPS Teodosie.

Citește și: Medicul Dorel Săndesc, SEMNAL de ALARMĂ pro vaccinare: coronavirusul ATACĂ SISTEMUL NERVOS

"Recent în spațiul public au fost făcute estimări referitoare la prezența unui număr de 10.000 de cetățeni la slujba de Bobotează de la Catedrala Sfântul Pavel din Constanța, fără a exista o estimare oficială din partea organizatorului. Mai mult, Jandarmeria Constanța infirmă aceste informații.

La momentul transmiterii acestui mesaj, din informațiile transmise de către organizator, numărul cetățenilor prezenți în spațiul special amenajat este de aproximativ 2.500.

Până la acest moment, nu au existat incidente sau situații deosebite care să necesite intervenția Jandarmeriei Constanța și în continuare ne vom asigura că procesiunea se va desfășura în cele mai bune condiții. Ca o măsură suplimentară, Jandarmeria Constanța a decis prezența a 15 echipe de dialog care se vor afla în mijlocul participanților pentru a preîntâmpina situațiile deosebite.

La propunerea Jandarmeriei Constanța, anul acesta organizatorul a luat o serie de măsuri menite să confere siguranță suplimentară participanților, date fiind condițiile speciale de prevenire Sars-CoV-2, măsuri pe care Jandarmeria Română le va monitoriza cu atenție pe tot parcursul desfășurării procesiunii religioase, asigurându-ne că toți cei prezenți vor respecta măsurile specifice acestei perioade.

În cazul apariției unei situații deosebite și pentru a preîntâmpina dezinformările / informațiile false emise în spațiul public, vom comunica de fiecare dată când există situații deosebite", anunță Jandarmeria.

 

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.