Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Jandarmeria Română scrie AMENZI după ce George Simion și membrii AUR AU CĂLCAT Primăria Timișoarei

StirileTVR.ro - Tvr
jandarmeria romana, jandarmi

Jandarmeria Română a reacționat după ce liderul AUR George Simion a descins, vineri, în Primăria Timișoara, alături de zeci de protestatari și membri de partid,

"Astăzi, în jurul orei 14.30, aproximativ 20 de mebrii ai unui partid politic au pătruns în clădirea Primăriei Timișoara, pe o ușă din spatele cladirii destinată accesului publicului, pretinzând că doresc să se înscrie în audiență.

Accesul le-a fost permis de politia locala, dar imediat au tulburat liniștea, prin scandări și zgomote puternice. Polițiștii locali care asigurau respectarea regulilor de acces în instituție i-au scos din cladire și au sesizat elementele de dispozitiv ale Jandarmeriei, aflate în imediata apropiere, într-o misiune de asigurare a ordinii publice.

Persoanele au fost identificate și urmează să fie sancționate pentru neportul măștii de protecție și tulburarea liniștii publice", a preciat Jandarmeria Română.

Liderul AUR George Simion a descins, astăzi, în Primăria Timișoara. Alături de zeci de protestatari și membri de partid, George Simion a intrat în Primăria Timișoara, deși nefiind vaccinat în mod normal nu ar fi trebuit să aibă acces. La finele anului trecut administrația Fritz a mărit impozitele, a dublat prețul căldurii și a scumpit și transportul în comun. Deciziile administrației i-au revoltat pe timișoreni, iar astăzi situația a escaladat.

Primarul Timișoarei este însă plecat din oraș, fiind la Novi Sad, acolo unde ia parte la evenimentele de deschidere a Capitalei Culturale Europene. Fritz a plecat chiar dacă a luat contact direct cu Alin Nica, șeful CJ Timiș confirmat cu COVID 19. Înainte de a pleca însă edilul s-a testat.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.