Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Jandarmii au fost chemaţi să alunge un urs văzut în preajma Spitalului Judeţean din Miercurea Ciuc

StirileTVR.ro - Tvr
jandarmeria romana, jandarmi

Jandarmii harghiteni au fost chemaţi, duminică seara, să alunge un urs văzut în preajma Spitalului Judeţean din Miercurea Ciuc, dar animalul nu a mai fost găsit la sosirea forţelor de intervenţie, scrie Agerpres.

Potrivit reprezentanţilor Inspectoratului de Jandarmi Judeţean (IJJ) Harghita, echipajul sosit la faţa locului a identificat urmele animalului, semn că acesta a fost prezent acolo, dar ursul părăsise zona. 

"A fost un apel la 112, pentru un urs în zona spitalului, dar până am ajuns noi ursul nu mai era acolo. Se vedeau urme că a fost, dar slavă Domnului că nu s-a întâmplat nimic. (...) Am rămas în monitorizare, dar vă daţi seama că ursul e un animal sălbatic şi nu stă într-un loc", a afirmat maior Rodica Pribagu, de la IJJ Harghita.

Citește și: Un bărbat condamnat pentru trafic de droguri de mare risc a fost reținut de polițiști

Ea a precizat că jandarmii au mai fost solicitaţi şi în data de 19 ianuarie pentru alungarea unui urs din zona spitalului, dar atunci nu s-au găsit urme care să confirme acest lucru. 

Prezenţa ursului în zona Spitalului Judeţean din Miercurea Ciuc a fost anunţată pe Facebook de preşedintele Consiliului Judeţean Harghita, Borboly Csaba, a cărui casă se află în apropiere. Borboly a postat şi o înregistrare, în care se vede animalul, şi a susţinut că acesta nu a fost speriat de zgomotele făcute pentru a-l alunga din preajma casei sale, motiv pentru care a alertat jandarmii.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.