Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Jandarmii au găsit un ghiozdan plin cu droguri pe Giulești, înaintea meciului Dinamo Kiev-Aris

Agerpres.ro
Stadion Rapid-Giuleşti

Direcţia Generală de Jandarmi a Municipiului Bucureşti anunţă, înaintea meciului Dinamo Kiev – Aris Salonic, de pe stadionul Giuleşti, că într-un autocar cu suporteri s-a găsit un rucsac în care se afau “materii vegetale” interzise.

“Pe timpul deplasării suporterilor oaspeţi către stadionul RAPID Giuleşti, într-un autocar, a fost depistat un rucsac abandonat, în conţinutul căruia se afla o pungă cu materii vegetale ce par a fi din categoria celor interzise de cadrul legal în vigoare”, a precizat Jandarmeria, conform news.ro.

De asemenea, în alt autocar, asupra unui bărbat în vârstă de 27 de ani au fost depistate şase ţigarete confecţionate artizanal, având în conţinutul lor materii vegetale ce par a fi interzise la deţinere.

Au fost întocmite actele necesare sesizării organelor de urmărire penală, în conformitate cu prevederile Legii nr. 143 din 2000 privind prevenirea şi combaterea traficului şi consumului ilicit de droguri, cu modificările şi completările ulterioare, adaugă Jandarmeria Capitalei.

Meciul dintre echipa lui Mircea Lucescu, Dinamo Kiev, şi formaţia Aris Salonic, contând pentru manşa secundă a turului trei preliminar al Conference League, va începe la ora 20.00.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.