Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Jandarmii din Maramureş au donat sânge în semn de solidaritate cu poporul ucrainean

Linkdin
plasma umana sange recoltare

Jandarmii din Maramureş au donat sânge în semn de solidaritate cu poporul ucrainean, a informat, luni, purtătorul de cuvânt al Inspectoratului Judeţean de Jandarmi (IJJ), Radu Nicolae.

"Începând de astăzi, la Centrul de Transfuzie Sanguină Baia Mare debutează campania 'Sânge pentru Ucraina'. Încă de săptămâna trecută la nivelul unităţii noastre se află în derulare o campanie de donare de sânge, însă, astăzi, de la primele ore ale dimineţii, un număr mare de jandarmi maramureşeni, în frunte cu inspectorul şef, colonel Petru Marcel Florişteanu, au donat sânge în semn de solidaritate faţă de poporul ucrainean, care trece prin momente dificile", a spus Radu Nicolae, potrivit Agerpres.

Potrivit acestuia, la Jandarmeria Maramureş, acţiunile de donare de sânge au devenit un obicei, acesta fiind un alt mod de a-i ajuta pe cei aflaţi în suferinţă, pe lângă misiunile specifice executate pentru siguranţa cetăţenilor.

"Acţiunile de acest gen se desfăşoară şi în scopul conştientizării faptului că sângele este un produs obţinut prin donare benevolă, iar prin bunăvoinţa fiecăruia dintre noi putem contribui la salvarea persoanelor aflate la nevoie. Noi vom continua astfel de activităţi în sprijinul celor cu diferite probleme de sănătate pentru a le oferi o şansă la viaţă", a afirmat Radu Nicoale.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.