Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Jandarmii le-au făcut dosar penal polițiștilor care au protestat cu fumigene în fața MAI și i-au amendat cu 6.000 de lei

inquamFOTO/George Calin
protest politie

Jandarmeria Bucureşti anunţă că s-a deschis dosar penal pentru infracţiunea de ”efectuare fără drept a operaţiunilor cu articole pirotehnice”, după protestul cu fumigene cre a avut loc în faţa Ministerului de Interne. Sindicaliştii MAI care au protestat în Piaţa Victoriei şi au pornit în marş către Ministerul de Interne au fost amendaţi cu 6.000 de lei, anunță news.ro.

Jandarmeria Bucureşti a transmis, joi, precizări, cu privire la protestele organizate în Piaţa Victoriei şi la Ministerul de Interne de către sindicalişti din cdrul MAI:

”Pentru adunarea publică din Piaţa Victoriei, ca urmare a încălcării cadrului legal în vigoare, prin nerespectarea numărului maxim de 100 de participanţi şi prin organizarea marşului de la Piaţa Victoriei către Ministerul Afacerilor Interne şi retur, organizatorilor le-au fost aplicate două sancţiuni contravenţionale, în valoare totală de 6000 de lei. În contextul adunării publice din faţa Ministerului Afacerilor Interne, au fost întocmite actele necesare continuării cercetărilor, sub aspectul săvârşirii infracţiunii de «efectuare fără drept a operaţiunilor cu articole pirotehnice»”, a transmis Jandarmeria Bucureşti.

Citește și: CTP, ieșire furibundă la adresa susținătorilor medicului Flavia Groșan: ‘Cei care cred în rețeta dumnezeiască a Îngeresei, nu se duc la spital decât când încep să horcăie’

Poliţiştii au protestat din nou cu fumigene, în faţa Ministerului de Interne, cerând demisia ministrului. Poliţiştii au scandat lozinci, au fluierat şi au intonat Imnul.

Federaţia şi Sindicatul Naţional al Poliţiştilor şi Personalului Contractual din MAI a protestat în faţa Guvernului, iar la un moment dat participanţii au pornit în marş către Ministerul de Interne.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.