Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Jandarmul care a fost lovit cu un scaun în cap în timpul unui meci de fotbal a fost externat

Fani U Cluj, jandarmi

Jandarmul care a fost lovit cu un scaun în cap în timpul unui meci de fotbal a fost externat, luni, de la Spitalul Militar Cluj-Napoca și va intra o perioadă în concediu medical, după care se va întoarce pentru o reevaluare, potrivit Mediafax.

Comandantul Spitalului Militar de Urgență „Dr. Constantin Papilian” Cluj-Napoca, Doina Baltaru, a declarat, luni, că starea generală de sănătate a jandarmului este bună, dar a rămas cu cefalee, durere de cap, care se va ameliora în timp.

„Pacientul se externează luni, starea lui generală este bună, a rămas cu cefalee, durere de cap, dar care se va ameliora în timp. Nu are deficite motorii și va primi concediu medical, cel mai probabil, 20 de zile, după care va fi reevaluat tot în cadrul Spitalului Militar Cluj-Napoca. Pacientul trebuie să se odihnească, să nu se suprasolicite, de aceea nu merge direct la serviciu, pentru că trebuie să se refacă. Vom vedea cât de lungă va trebui să fie recuperarea medicală după acest concediu medical”, a spus Baltaru.

Citește și: Peste 100 de locuitori din Valea Rece s-au autoevacuat din locuinţe, după primirea mesajului RO Alert

Jandarmul a fost rănit, în 9 iunie, la finalul partidei dintre „U” Cluj și FC Hermannstadt, când unul dintre scaunele aruncate din tribună l-a lovit în cap, acesta căzând la pământ. A primit primele îngrijiri medicale la faţa locului, ulterior fiind transportat la Unitatea de Primiri Urgenţe. El a fost apoi transferat la Spitalul Militar.

Bărbatul acuzat că l-a lovit pe jandarm este arestat preventiv pentru 30 de zile, potrivit unei decizii a Tribunalului Cluj. Acesta este acuzat de ultraj sub forma tentativei de omor.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.