Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Jandarmul lovit cu un scaun în cap la meciul U Cluj - FC Hermannstadt, în stare gravă la spital - VIDEO

Jandarmul lovit la meciul Universității Cluj se află în stare gravă la Clinica Neurochirurgie, fiind sub observație pe Secția de Terapie Intensivă.

Citește și: ULTIMA ORĂ - Criminalul polițistului din Timiș a murit, după un gest extrem

“Pacient în vârstă de 45 de ani, adus de pe stadion unde își îndeplinea funcția de jandarm, a fost diagnosticat la UPU cu traumatism cranio-cerebral, grad 1, fractură cu înfundare parietală stânga, plagă contuză parietală stânga. După evaluare, stabilizare a fost trimis la Clinica Neurochirurgie, unde este în observație pe Secția de Terapie Intensivă”, a declarat Conf. Dr. Adela Golea de la UPU Cluj.

„Un suporter al echipei U Cluj a pătruns pe teren dinspre Peluza 2 către Peluza 1. Când a ajuns pe pista de alergare, în dreptul peluzei 1, un grup de aproximativ 15 suporteri ai echipei U Cluj au pătruns şi ei pe pista de alergare. Pentru evacuarea acestora s-a intervenit cu o rezervă de intervenţie, moment în care un scaun aruncat din tribună l-a lovit pe un jandarm, din cadrul echipei de dialog, în zona capului, acesta căzând l-a pământ. Jandarmul a primit primele îngrijiri medicale la faţa locului, ulterior fiind transportat la UPU Cluj-Napoca pentru investigaţii amănunţite”, au reprezentanţii Grupării de Jandarmi Mobilă Cluj-Napoca.

View this post on Instagram

Un jandarm a fost lovit la cap cu un scaun aruncat din tribune la meciul de fotbal dintre FC U Cluj - FC Hermannstadt Sibiu desfasurat la Cluj (sursa: Jandarmeria Romana)

A post shared by stiripesurse (@stiripesurse) on Jun 9, 2019 at 11:24am PDT

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.