Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Jannik Sinner, numărul 11 mondial, a debutat la Turneul Campionilor cu o victorie clară în faţa lui Hubert Hurkacz

https://tennishead.ne
jannik sinner

Tenismanul italian Jannik Sinner, numărul 11 mondial, care l-a înlocuit pe conaţionalul Matteo Berrettini, accidentat în primul său meci, a debutat la Turneul Campionilor cu o victorie clară în faţa polonezului Hubert Hurkacz (9 ATP), cu 6-2, 6-2, marţi, la Torino, în faţa unui public fierbinte, relatează AFP.

Sinner, cu doar două meciuri la dispoziţie pentru a încerca să ajungă în semifinalele competiţiei care încheie sezonul profesionist în circuitul ATP, va încerca să răstoarne calculele hârtiei şi să devină prima rezervă care se califică în semifinalele Turneului Campionilor, deşi îl va înfrunta joi pe rusul Daniil Medvedev, numărul doi mondial, care şi-a asigurat deja biletul pentru penultimul act.

Pentru a atinge semifinalele, tânărul jucător italian trebuie să îl învingă pe Medvedev sau ca Alexander Zverev să piardă meciul cu Hurkacz. Polonezul, care are deja două înfrângeri, se află pe ultimul loc în grupă.

În primul meci de marţi, Daniil Medvedev, campionul en titre, a dispus de Alexander Zverev, numărul trei mondial şi câştigător al Turneului Campionilor în 2018, cu 6-3, 6-7 (3/7), 7-6 (8/6).

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.