Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Jannik Sinner şi Tallon Griekspoor se vor duela în semifinalele turneului de la Rotterdam

https://tennishead.ne
jannik sinner

Italianul Jannik Sinner şi olandezul Tallon Griekspoor vor fi adversari în semifinalele turneului de tenis ATP 500 de la Rotterdam, dotat cu premii totale de 2.074.505 euro, informează AFP.

Învingător la sfârşitul săptămânii trecute la Montpellier, Sinner, în vârstă de 21 de ani, locul 14 ATP a confirmat că este în mare formă, învingându-l vineri în sferturi de finală pe veteranul elveţian Stan Wawrinka, 37 de ani, locul 130 ATP, cu 6-1, 6-3. Sinner îl eliminase joi pe grecul Stefanos Tsitsipas, cap de serie N.1 şi recent finalist la Openul Australiei, potrivit Agerpres.

Tot vineri, Griekspoor (61 ATP), care a beneficiat de un wild card pentru a juca pe tabloul principal la acest turneu, a trecut de compatriotul său Gijs Brouwer (160 ATP), 6-4, 6-4.

Cealaltă semifinală îi va opune pe rusul Daniil Medvedev, locul 11 ATP şi favorit numărul 6, şi bulgarul Grigor Dimitrov (28 ATP).

Medvedev l-a învins vineri pe canadianul Felix Auger-Aliassime, cap de serie numărul 3 şi deţinătorul titlului, cu 6-2, 6-4. Dimitrov a dispus de australianul Alex De Minaur (25 ATP), cu 6-3, 3-6, 7-6 (8/6).

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.