Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Jannik Sinner speră ca JO de la Paris să fie 'un moment cheie' în cariera sa

https://tennishead.ne
jannik sinner

Jannik Sinner speră ca JO de la Paris să fie 'un moment cheie' în cariera sa

Jucătorul italian de tenis Jannik Sinner a afirmat, miercuri, că Jocurile Olimpice de la Paris din 2024 vor fi "un moment cheie'' pentru cariera sa, într-o conferinţă de presă la întoarcerea sa în Italia după victoria de la Australian Open, primul său titlu de Mare Şlem, informează EFE, potrivit Agerpres.

"Va fi prima dată când voi participa la Jocurile Olimpice. Cei mai cunoscuţi sportivi din lume vor fi acolo şi abia să-i cunosc şi să iau idei pozitive de la ei", a spus Sinner la sediul Federaţiei italiene de tenis.

Sinner (22 de ani), care a fost întâmpinat la Roma de autorităţile locale, a afirmat că Jocurile Olimpice din această vară vor fi "unul din cele mai importante turnee ale anului" şi şi-a exprimat speranţa că "Italia va câştiga multe medalii".

În ceea ce priveşte restul sezonului, el a precizat că acesta "abia a început" şi va viza victoria la fiecare turneu la care va participa.

În privinţa popularităţii sale, Sinner a afirmat că "este acelaşi băiat ca acum câteva săptămâni", deşi, la nivel sportiv, recunoaşte că şi-a redus "dubiile" în comparaţie cu sezoanele trecute.

Jannik Sinner a câştigat duminică trofeul la Australian Open, primul turneu de Mare Şlem al anului, după ce l-a învins în finală, în cinci seturi, 3-6, 3-6, 6-4, 6-4, 6-3, pe rusul Daniil Medvedev (3 ATP). Italianul, în vârstă de 22 de ani, care în semifinale l-a eliminat pe liderul ATP, sârbul Novak Djokovic, a câştigat primul său trofeu de Mare Şlem.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.