Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Japonezul Shoma Uno a câştigat trofeul NHK la patinaj artistic

Icehq.com.au
patinaj artistic patinatoare

Japonezul Shoma Uno a surclasat concurenţa cu un program liber de excepţie, câştigând trofeul NHK, contând pentru circuitul Grand Prix-urilor la patinaj artistic, sâmbătă la Tokyo, informează AFP.

Cu mai puţin de trei luni înaintea Jocurilor Olimpice de iarnă, Uno a confirmat că este unul din pretendenţii la medalia de aur, nefiind simpla dublură a compatriotului său Yuzuru Hanyu.

În absenţa dublului campion olimpic en titre, accidentat, Uno, vicecampion olimpic în 2018, şi-a adjudecat programul liber cu un scor de 187,57 pct, devansându-l pe rusul Aleksandr Samarin - 171,33 pct.

Citește și: O NOTĂ SECRETĂ l-ar plasa pe șeful DALI din MAI într-o presupusă DELAPIDARE a unui hotel din vestul țării...

În clasamentul final, el l-a devansat pe americanul Vincent Zhou cu peste 30 pct, cu un nou record personal (290,15 pct).

În întrecerea feminină, victoria a revenit japonezei Kaori Sakamoto, lider după programul scurt, care a dominat şi programul liber, obţinând a doua victorie consecutivă în trofeul NHK, după 2020.

Ea a devansat-o cu 223,34 pct pe compatrioata sa Mana Kawabe (205,44 pct).

În proba de perechi, victoria a revenit ruşilor Anastasia Mişina şi Aleksandr Galliamov, campionii mondiali en titre, în timp ce în proba de dans, victoria a fost obţinută de campionii mondiali ruşi Victoria Siniţina şi Nikita Kaţalapov.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.