Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Japonia și Uruguay au remizat, scor 1-1, într-un meci amical: 61.855 de spectatori au asitat la partidă

Japonia Uruguay

Naţionalele de fotbal ale Japoniei şi Uruguay au remizat, scor 1-1, într-un amical disputat vineri pe ploaie pe Stadionul Naţional din Tokyo, în faţa a 61.855 de spectatori, primele meciuri ale celor două reprezentative după Cupa Mondială 2022 din Qatar, informează agenţia Kyodo.

Uruguayul a deschis scorul în minutul 38 cu o lovitură de cap a căpitanului său Federico Valverde, jucătorul lui Real Madrid. Takuma Nishimura, atacantul lui Yokohama F Marinos, a egalat în minutul 76, la două minute după introducerea sa pe teren, fructificând o centrare a lui Junya Ito, intrat şi el în repriza a doua, notează Agerpres.

Japonia, antrenată de Hajime Moriyasu, a atins optimile de finală la Mondialul din Qatar, unde a învins în faza grupelor Germania şi Spania, de fiecare dată cu scorul de 2-1. Kaoru Mitoma, vedeta lui Brighton, care a fost introdus în repriza a doua în toate cele patru meciuri ale Japoniei din Qatar, a fost vineri titular.

Uruguayul nu a trecut de grupe la CM 2022. În amicalul de vineri, "celeştii" nu au contat pe patru jucători de bază, Fernando Muslera, Diego Godin, Jose Maria Gimenez şi Edinson Cavani, suspendaţi de FIFA după incidentele produse la meciul cu Ghana de la CM 2022. Altă absenţă a fost atacantul Luis Suarez, cel mai bun marcator din istoria acestei reprezentative.

Marţi, Japonia va primi vizita Columbiei într-o partidă amicală, la Osaka.

Uruguayul, cu un selecţioner interimar, Marcelo Broli, va întâlni marţi Coreea de Sud într-un meci de pregătire la Seul.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.