Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Jaqueline Cristian a fost eliminată în turul al doilea la Wimbledon

gds.ro
Jaqueline Cristian

Românca Jaqueline Cristian a fost eliminată joi de Beatriz Haddad Maia în turul al doilea al turneului de tenis de la Wimbledon, brazilianca impunându-se la capătul un meci de trei seturi, foarte disputat, 4-6, 6-4, 6-4, după două ore şi jumătate de joc.

Jaqueline Cristian, care nu mai trecuse până acum de primul tur la Wimbledon, este pe poziţia a 133-a în ierarhia internaţională, în timp ce Beatriz Haddad Maia este locul 13 WTA şi cap de serie numărul 13 în al treilea turneu de Mare Şlem al anului, potrivit Agerpres.

Brazilianca, semifinalistă în urmă cu câteva săptămâni la Roland Garros, va juca în runda următoare cu câştigătoarea dintre românca Sorana Cîrstea (37 WTA) şi letona Jelena Ostapenko (17 WTA, cap de serie numărul 17).

După cum s-a anunţat, românca Ana Bogdan s-a calificat joi în turul al treilea la Wimbledon, învingând-o în trei seturi pe americanca Alycia Parks, 1-6, 6-3, 6-2. Bogdan (57 WTA) o va întâlni în turul al treilea pe ucraineanca Lesia Ţurenko (60 WTA).

Tot joi, românca Irina Begu a acces în turul al doilea al turneului din capitala Marii Britanii, după o victorie în trei seturi în faţa canadiencei Rebecca Marino, 6-2, 3-6, 6-2. Begu, locul 30 WTA şi cap de serie numărul 29, va juca în turul următor contra rusoaicei Anna Blinkova (40 WTA).

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.