Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Jaqueline Cristian s-a calificat pe tabloul principal la Madrid Open

gds.ro
Jaqueline Cristian

Jucătoarea română de tenis Jaqueline Cristian s-a calificat marți pe tabloul principal al turneului de tenis Madrid Open. Românca a învins-o în turul decisiv al calificărilor pe australianca Daria Saville (96 WTA). În competiție se mai află și româncele Sorana Cârstea, Ana Bogdan și Irina Begu.

La capătul unui meci de trei seturi, Cristian s-a impus după un meci intens de două ore și 33 de minute cu 6-4, 2-6, 6-2.

Cristian a început bine și după ce a salvat două mingi de break în primul game a reușit să câștige pe serviciul adversarei sale în game-ul imediat următor, după care a dus scorul la 3-0. Saville a revenit însă și a egalat, însă Cristian a mai făcut un break decisiv la 5-4, cu care a câștigat primul set.

În actul secund, australianca a ridicat nivelul de joc și, după ce a salvat două mingi de break la 1-0 pentru Cristian, a câștigat cinci game-uri consecutiv, pentru ca apoi să închidă setul cu 2-6, după 46 de minute de joc.

În setul decisiv, Cristian a pierdut primul game pe propriul serviciu, dar a reacționat imediat cu un rebreak, într-un game foarte disputat cu 18 puncte jucate și cinci mingi de break pentru româncă.

De aici, jucătoarea care a contribuit la victoria și calificarea României la turneul final al Billie Jean King Cup, a câștigat patru game-uri la rând, ducând scorul la 5-1. Saville a dat semne că ar avea puterea să revină, reușind un prim rebreak, pentru 5-2, dar Cristian s-a regrupat și a mai făcut un break imediat după aceea, câștigând setul după exact o oră, și impicit și meciul.

La turneul de la Madrid mai evoluează în primul tur Sorana Cârstea, Ana Bogdan și Irina Begu.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.