Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Jaqueline Cristian şi Andreea Mitu, calificate în sferturi la Valencia (ITF)

gds.ro
Jaqueline Cristian

Jucătoarele române de tenis Jaqueline Cristian şi Andreea Mitu s-au calificat, joi, în sferturile de finală ale turneului ITF de la Valencia, dotat cu premii totale de 100.000 de dolari, potrivit Agerpres.

Jaqueline Cristian (25 ani, 101 WTA), a treia favorită, a dispus în optimi de compatrioata Irina Fetecău (27 ani, 615 WTA) cu 6-2, 6-2, după o oră şi 34 de minute.

Jaqueline Cristian, care are acum 3-2 în meciurile directe, va juca în sferturi contra slovacei Rebecca Sramkova (27 ani, 130 WTA), în faţa căreia a pierdut toate cele trei confruntări.

Andreea Mitu (32 ani, 258 WTA) a întrecut-o în turul secund pe franţuzoaica Oceane Dodin (a patra favorită), cu 7-6 (14/12), 6-2, după aproape două ore de joc (1 h 49 min).

Mitu a salvat trei mingi de set în tiebreak-ul primului act, reuşind să fructifice a şasea sa şansă de set (14-12). Românca a comis 7 duble greşeli, în timp ce Dodin (27 ani, 93 WTA) a încheiat cu 9. Românca are acum 2-1 în meciurile directe cu Dodin.

În sferturi, Mitu o va înfrunta pe jucătoarea spaniolă Irene Burillo Escorihuela (26 ani, 266 WTA). Singurul meci direct anterior a avut loc în 2019, în finala turneului ITF de la Arad, românca impunându-se cu 6-7 (5/7), 6-4, 6-4.

La dublu, Mitu şi grecoaica Valentini Grammatikopoulou s-au calificat în finală, după ce au trecut în penultimul act de perechea Nika Radisic (Slovenia)/Darja Semenistaja (Letonia), cu 7-6 (7/2), 6-4. Adversarele din finală vor fi favoritele numărul doi, Aliona Bolsova (Spania)/Natela Dzalamidze (Georgia).

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.