Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Jay Leno a fost externat din spital, după ce a suferit arsuri la faţă într-un incendiu

Jay Leno

Jay Leno, vedetă a televiziunii americane, a fost externat luni din spitalul din Los Angeles unde a fost tratat timp de 10 zile pentru arsuri suferite într-un incendiu izbucnit în garajul său din California, relatează BBC.

Jay Leno, în vârstă de 72 de ani, a a suferit răni la nivelul feţei, pieptului şi mâinilor. El va continua să primească îngrijiri şi să fie monitorizat, chiar dacă medicul său s-a declarat mulţumit de progresele făcute de pacient şi este optimist că fostul prezentator al emisiunii „Tonight Show” se va recupera complet, informează News.ro.

Spitalul Grossman unde a fost internat a publicat o fotografie în care Leno zâmbeşte alături de personalul medical, având însă leziuni vizibile la nivelul maxilarului, gâtului şi mâinilor.

Jay Leno a suferit arsuri de gradul doi, în urma unei explozii declanşate în timp ce lucra sub o maşină de epocă în garajul său. El a fost supus la două operaţii de grefă de piele, dar, potrivit medicului său, vedeta a rămas bine dispusă, făcând chiar glume. La un moment dat, a împărţit prăjituri copiilor care erau trataţi la unitatea de arşi a spitalului.

Jay Leno „aşteaptă cu nerăbdare să petreacă Ziua Recunoştinţei cu familia şi prietenii săi şi le urează tuturor o sărbătoare minunată”, a transmis spitalul.

Comediantul a părăsit „The Tonight Show” în 2014. Pasionat de maşini şi având o colecţie impresionată de maşini de epocă, în 2015 el a lansat un program TV numit „Jay Leno's Garage”, în care conduce maşini rare împreună cu persoane celebre. Într-un episod de luna trecută, preşedintele SUA, Joe Biden, a apărut în emisiune într-o maşină Corvette Stingray din 1967 ce a atins viteze de până la 190 km/h.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.