Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Jay-Z a fost desemnat de revista Forbes cel mai bogat artist hip-hop din 2018

MySpace
jay z

Rapperul şi producătorul muzical Jay-Z a fost desemnat de revista Forbes cel mai bogat artist hip-hop din 2018, devansându-l pe Sean ”Diddy” Combs, care a deţinut acest titlu în 2017, scrie NEWS.RO.

Citeşte şi: ALERTĂ - Se strânge lațul în jurul lui Netanyahu: Premierul israelian şi soţia sa, AUDIAŢI într-un dosar de corupţie

Este pentru prima dată când Jay-Z se află în fruntea listei anuale. Potrivit Forbes, averea netă a lui a crescut în ultimul an de la 810 milioane de dolari la 900 de milioane de dolari. Aceasta este datorată şi creşterii valorii acţiunilor lui la Armand de Brignac şi D’Ussé.

Diddy a coborât pe poziţia secundă, cu 825 de milioane de dolari. În urmă cu un an, averea lui era de 820 de milioane de dolari.

Dr. Dre s-a menţinut pe locul al treilea, cu o avere netă de 770 de milioane de dolari, după ce anul trecut se afla în listă cu 740 de milioane de dolari.

Lista celor cinci artişti hip-hop este completată de Drake şi Eminem, care se află la egalitate, cu câte 100 de milioane de dolari.

Lista Forbes a fost realizată luându-se în calcul veniturile din trecut ale starurilor, evaluarea proprietăţilor curente, precum şi pe baza datelor furnizate de analişti financiari, avocaţi şi jucători din piaţă.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.