Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Jay-Z le-a reproşat reprezentanţilor Grammy Awards că nu i-au acordat niciodată lui Beyoncé cel mai prestigios premiu

people.com
jay-z jay z

Jay-Z s-a declarat nemulţumit de faptul că reprezentanţii Grammy Awards nu i-au acordat soţiei sale, Beyoncé, cel mai prestigios premiu, deşi are cele mai multe trofee din istorie. Intervenţia rapperului a avut loc pe scena celei de-a 66-a ediţii a galei, duminică, la Los Angeles.

Primind pe scenă Dr. Dre Global Impact Award, alături de fiica sa Blue Ivy, rapperul a profitat de ocazie pentru a critica faptul că Beyoncé nu a reuşit să câştige la categoria "Albumul anului" - cel mai prestigios premiu.

"Are mai multe Grammy-uri decât oricine altcineva (a câştigat 32 de Grammy-uri, n.r.), dar nu a câştigat niciodată albumul anului. Chiar şi după propriile voastre standarde, nu are sens. Gândiţi-vă la asta", a spus el.

Beyoncé a intrat în istoria premiilor Grammy anul trecut. Cu 32 de premii, ea a doborât recordul pentru cele mai multe premii Grammy câştigate într-o singură carieră, deţinut anterior de dirijorul Georg Solti (31).

De-a lungul carierei sale, Jay-Z a câştigat 24 de premii Grammy şi a primit 88 de nominalizări. Rapperul a câştigat primul Grammy pentru cel mai bun album rap pentru "Vol. 2 ... Hard Knock Life" în 1998. În prezent, el deţine distincţia pentru artistul rap cu cele mai multe premii Grammy din istorie, la egalitate cu Kanye West.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.