Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Jay-Z recunoaște că a înșelat-o pe Beyonce

MySpace
jay z

Lansarea albumului "Lemonade" al lui Beyonce a creat o serie de controverse, după ce artista părea să își acuze soțul, rapperul Jay-Z, de infidelitate. Cei doi nu au vorbit deschis în public despre un posibil scandal în căsnicia lor, însă mai multe surse au mărturisit că cei doi au fost pe punctul de a divorța, după ce cântăreața a aflat de aventurile partenerului ei.

Acum, Jay-Z revine în lumea muzicii cu un nou album intitulat 4:44, iar versurile melodiilor sale vorbesc despre regretul de a-și fi trădat soția, scrie Mirror, potrivit digi24.ro.

"Nu știu ce aș face dacă ar afla copiii mei. Dacă nu s-ar mai uita la mine la fel, probabil aș muri de rușine", cântă rapperul într-una dintre piese.

"Îmi cer iertare, am fost un afemeiat, a fost nevoie să mi se nască copilul pentru a putea vedea lucrurile prin ochii femeii. A fost nevoie să se nască gemenii pentru a crede în miracole. Mi-a luat prea mult să lansez această piesă, știu că nu te merit", mai spune Jay-Z.

REZULTATE EVALUARE NAŢIONALĂ 2017: S-au afișat notele finale, după contestații

El mai recunoaște și că "s-a jucat cu sentimentele" femeii iubite, pentru că el "nu avea sentimente" și încheie prin a se întrena retoric "la ce este bun un threesome atunci când ai un suflet pereche".

Primele zvonuri despre infidelitatea lui Jay-Z au apărut după ce o camera de supraveghere dintr-un lift au surprins momentul în care rapperul a fost atacat de Solange, sora lui Beyonce, care l-a lovit de mai multe ori, în timp ce Beyonce asista pasivă.

"Ai pus-o la zid pe Solange pentru că știa totul, când tot ce trebuia să faci era să îmi spui că sunt pe calea greșită" - este un alt vers dintr-o piesă, care face referire la scandalul din lift.

Albumul a fost lansat la doar câteva zile după ce Beyonce a adus pe lume gemeni, ale căror nume sau fotografii nu au fost încă făcute publice.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.