Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Jean-Claude Blanc va părăsi postul de director general al clubului PSG

PSG
PSG

Directorul general delegat al clubului Paris Saint-Germain, Jean-Claude Blanc, va părăsi funcţia deţinută în 2023 după 12 sezoane petrecute la clubul din capitala Franţei, a anunţat, luni seara, gruparea pariziană, citată de AFP.

"În cadrul transformării continue de la Paris Saint-Germain, atât pe teren, cât şi în afara lui, Jean-Claude Blanc îşi va lua rămas bun de la club şi va continua cu o nouă provocare profesională în 2023", se arată într-un comunicat al lui PSG.

"Noul director general adjunct al PSG va fi anunţat anul viitor şi va fi plasat sub conducerea preşedintelui-director general Nasser Al-Khelaifi", a adăugat clubul, precizând că "data finalului de contract a lui Jean-Claude Blanc va fi confirmată în cursul anului viitor", potrivit Agerpres.

Blanc a fost un element de bază al lui PSG şi al proiectului QSI (Qatar Sports Investment). El a venit la PSG în noiembrie 2011, după doar câteva luni de la cumpărarea clubului de către fondul qatarian şi a cunoscut cea mai fastă perioadă din istoria PSG, cu 28 de trofee, dintre care opt titluri de campioană a Franţei.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.