Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Jean - Claude Juncker, semnal de ALARMĂ - Aceste probleme afectează investițiile globale

Jean-Claude Juncker

Tensiunile comerciale între Statele Unite și China reprezintă o amenințare la adresa investițiilor globale, a avertizat președintele Comisiei Europene, Jean-Claude Juncker, relatează site-ul agenției Dpa.

"Am o presimțire că o bună parte a problemelor economice prezente în lume trebuie analizate în contextul tensiunilor comerciale între Statele Unite și China", a declarat Juncker, conform Mediafax.

Citește și: Decizie ISTORICĂ a Comisiei Europene: Margarina, chipsurile, popcornul, mezelurile și supele la plic DISPAR din 2021

"Dacă investitorii nu consideră că această problemă poate fi rezolvată curând, apetitul pentru investiții de ambele părți ale Atlanticului și în întreaga lume vor fi afectate", a adăugat acesta.

Președintele Comisiei Europene a mai adăugat că Washingtonul și Bruxellesul discută constant despre problemele din relațiile comerciale.

"Sunt de părere că putem avea încredere în președintele Statelor Unite, atunci când vine vorba de relațiile comerciale între Statele Unite și UE", a afirmat Juncker.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.