Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Actorul Jean Dujardin va conduce ceremonia de deschidere a Cupei Mondiale de rugby

Imdb
Jean Dujardin

Actorul Jean Dujardin va conduce ceremonia de deschidere a Cupei Mondiale de rugby, care va avea loc peste două luni, în Franţa.

Cu două luni înainte de meciul de deschidere a Cupei Mondiale (8 septembrie-28 octombrie) de la Saint-Denis, dintre Franţa şi tripla campioană mondială Noua Zeelandă, au fost dezvăluite câteva detalii despre ceremonia care îl va preceda. Condusă de Jean Dujardin împreună cu scenograful Olivier Ferracci şi regizoarea Nora Matthey, ceremonia va începe la ora locală 20.00 pe Stade de France, unde meciul dintre echipa naţională a Franţei şi All Blacks va începe la ora 21.15, conform News.ro.

Cu Jean Dujardin, actorul Philippe Lachaud, bucătarul Guy Savoy şi prim-balerina Alice Renavand, acesta va "celebra Franţa şi cultura sa într-un spectacol de teatru live", potrivit comunicatului de presă publicat sâmbătă.

De asemenea, va pune în evidenţă "arta de a trăi a Franţei, patrimoniul său bogat şi pasiunea sa pentru sport, comemorând în acelaşi timp bicentenarul rugby-ului", ale cărui baze au fost puse în 1823 de William Webb Ellis.

Peste 30 de alţi invitaţi şi personalităţi, precum şi 200 de voluntari, vor lua parte la spectacol.

La Cupa Mondială participă şi România.

Stejarii se află în Grupa B şi vor disputa primul meci pe 9 septembrie cu Irlanda, la Bordeaux, apoi vor juca pe 17 septembrie, cu Africa de Sud (Bordeaux), pe 30 septembrie cu Scoţia (Lille) şi pe 8 octombrie cu Tonga (Lille).

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.