Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Jean-Louis Gasset devine noul antrenor al echipei Olympique Marseille

wallpaperflare.com
Olympique Lyon

Clubul de fotbal Olympique Marseille, aflat pe locul 9 în Ligue 1 şi care traversează un sezon catastrofal, a anunţat, marţi, numirea în funcţia de antrenor a francezului Jean-Louis Gasset, care îl înlocuieşte pe italianul Gennaro Gattuso, informează AFP.

"Este o imensă onoare pentru mine să mă alătur acestui club emblematic care este Olympique Marseille. Sunt nerăbdător să încep lucrul cu echipa pentru a pregăti următoarele provocări şi pentru a da tot ce avem mai bun din noi", a declarat Gasset (70 ani), fostul selecţioner al echipei Cote d'Ivoire, într-un comunicat dat publicităţii de clubul marseillez, potrivit Agerpres.

Gasset, fost secund al lui Laurent Blanc la echipa Franţei şi la Paris Saint-Germain, le-a mai antrenat pe Montpellier, Saint-Etienne şi Bordeaux. El a fost demis de la cârma reprezentativei Cote d'Ivoire pe data de 22 ianuarie, după faza grupelor Cupei Africii pe Naţiuni.

Gasset va fi prezentat în cursul unei conferinţe de presă la sediul clubului şi va debuta pe banca tehnică a lui Marseille joi contra lui Şahtior Doneţk în manşa a doua a barajului pentru optimile de finală ale Europa League.

Olympique Marseille a confirmat tot marţi despărţirea de antrenorul italian Gennaro Gattuso, care a rezistat puţin mai mult de patru luni pe banca tehnică.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.