Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Jean-Paul Belmondo, în fotoliu cu rotile, după o a doua căzătură suferită în decurs de o lună

wikipedia
Jean Paul Belmondo

Actorul francez Jean-Paul Belmondo, în vârstă de 86 de ani, a suferit o a doua căzătură în decurs de o lună, fapt care nu l-a împiedicat să participe, deși în fotoliu cu rotile, la un eveniment dedicat boxului care a avut loc la Bruxelles, pentru a primi un premiu, potrivit gala.fr, scrie Mediafax.

Jean-Paul Belmondo a participat la gala Gants d'Or, care recompensează excelența în boxul belgian și care, anul acesta, a avut loc pe 18 octombrie.

Actorul a apărut la ceremonie, unde a primit premiul Gant d'honneur pentru că a contribuit la popularizarea acestui sport, în fotoliu cu rotile și cu un picior în ghips.

Potrivit publicației franceze Pure People, Jean-Paul Belmondo a suferit o căzătură în propria locuință cu o zi înainte de ceremonie.

Citește și: 'Maleficent: Suverana Răului', pe primul loc în box office-ul românesc de weekend

În urmă cu o lună, Belmondo a suferit o altă "căzătură, urâtă, dar nu gravă", potrivit apropiaților actorului. Acesta s-a lovit atunci la un picior, un umăr și coaste.

Belmondo a jucat de-a lungul carierei roluri memorabile în filme franţuzeşti cu gangsteri, precum "The Big Risk", regizat de Claude Sautet (1960), şi "Borsalino", regizat de Jacques Deray (1970). Actorul a apărut şi în filme despre crime ("The Night Caller", regizat de Henri Verneuil din 1975), dar și romantice ("Love is a Funny Thing", 1969) şi drame precum "Itinerary of a Spoiled Child", din 1988, de Claude Lelouch.

Cu chipul brăzdat de riduri şi tot timpul bronzat, "Bebel", aşa cum este supranumit actorul de compatrioţii săi, nu a mai jucat în ultimii ani în filme, din cauza unui accident vascular cerebral suferit în 2011, care l-a lăsat cu un handicap fizic sever. Cu toate acestea, Jean-Paul Belmondo rămâne unul dintre actorii îndrăgiţi de francezi, figurând ani la rând în Topul 50 al personalităţilor preferate în Franţa.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.