Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Jean Todt vorbește despre starea lui Michael Schumacher: 'L-am văzut săptămâna trecută. Se luptă. Sper ca lumea să-l poată vedea din nou'

motorsport-total.com
mick schumacher

Preşedintele FIA, Jeant Todt, l-a vizitat, săptămâna trecută, pe Michael Schumacher şi a oferit o scurtă declaraţie despre starea de sănătatea a septuplului campion mondial de Formula 1, aflat în convalescenţă de peste şase ani şi jumătate.

"L-am văzut pe Michael săptămâna trecută. Se luptă. Sper ca lumea să-l poată vedea din nou. Pentru asta lucrează împreună el şi familia lui", a declarat Todt, potrivit dailymail.co.uk.

Citește și: Tudorel Toader, atac fără precedent la Olguța Vasilescu! Cum s-ar fi opus fosta șefă a Muncii transpunerii Directivei privind spălarea banilor

Todt, care era director sportiv la Ferrari în perioada în care Schumacher a câştigat cinci din cele şapte titluri mondiale din carieră, este un apropiat al germanului, scrie news.ro.

Numai familia şi câţiva prieteni de încredere au acces în casa lui Michael Schumacher de pe malul lacului Geneva.

Citește și: Marcel Vela face schimbări majore! Ordin privind preschimbarea permiselor eliberate de alte state

La 29 decembrie 2013, fostul pilot de Formula 1, Michael Schumacher, a fost victima unui accident la schi, în staţiunea franceză Meribel. El a fost transferat la un spital din Grenoble după ce a suferit un traumatism cranian sever şi o hemoragie cerebrală.

Până la 16 iunie 2014, Schumacher a fost în comă. După ce a ieşit din comă, el a fost transferat la 18 iunie 2014 la o unitate medicală de specialitate din Lausanne, iar în 9 septembrie 2014 a fost externat şi mutat la locuinţa sa din localitatea elveţiană Gland. De atunci, au fost furnizate puţine informaţii despre starea de sănătate a fostului pilot.

Citește și: Nelu Tătaru pune cruce informațiilor alarmante: Se va întâmpla în două săptămâni .

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.