Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Cutremur la CNN: Jeff Zucker a ascuns o relație cu o colegă și a demisionat

Preşedintele CNN Worldwide, Jeff Zucker, care a remodelat emblematicul post, a demisionat, după ce o anchetă în legătură cu prezentatorul concediat Chris Cuomo a arătat că acesta nu a dezvăluit că a avut o relaţie consensuală cu o colegă, scrie Variety.

Miercuri dimineaţă, Zucker şi-a anunţat demisia într-un memo trimis angajaţilor, obţinut de The New York Times.

„Ca parte a investigaţiei privind mandatul lui Chris Cuomo la CNN, am fost întrebat despre o relaţie consensuală cu cel mai apropiat coleg al meu, cineva cu care am lucrat de mai bine de 20 de ani. Am recunoscut că relaţia a evoluat în ultimii ani. Mi s-a cerut să-l dezvălui când a început, dar nu am făcut-o. M-am înşelat. Drept urmare, îmi dau demisia astăzi”, a scris Zucker în nota către personal, scrie news.ro.

„Am venit la CNN în 18 ianuarie 2013. Împreună, am avut nouă ani grozavi. Cu siguranţă mi-aş fi dorit ca mandatul meu aici să se fi încheiat altfel. Dar a fost o cursă uimitoare. Şi mi-a plăcut fiecare minut. Sunt recunoscător miilor de angajaţi incredibil de talentaţi de la CNN şi Turner Sports care au ajutat să facă din asta o bucurie pentru mine şi un succes atât de mare pentru noi toţi. Vă urez fiecăruia din voi numai bine în anii care vin. Cu recunoştinţă şi dragoste, Jeff”, se încheie mesajul lui Zucker.

Zucker nu a numit-o pe colegă, dar relaţia a fost cu Allison Gollust, şefa Biroului de marketing de la CNN. Gollust va rămâne în trust, scrie CNN.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.