Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Încă o sportivă renunță la participarea la US Open - Jelena Ostapenko a anunţat că e prea periculos să meargă la turneu

www.agerpres.ro
Jelena Ostapenko

Jucătoarea letonă Jelena Ostapenko, locul 41 WTA, a anunţat că nu participă la US Open, din cauza riscurilor de îmbolnăvire cu Covid-19, informează lequipe.fr, potrivit news.ro.

"America nu este în planurile mele, este prea periculos pentru moment şi nu vreau să-mi risc sănătatea mea sau a altora", a spus fosta câştigătoare a US Open.

Ea va evolua la turneul de la Praga, programat între 10 şi 16 august.

Mai multe jucătoare importante nu vor participa la US Open, între care liderul WTA, australianca Asleigh Barty, şi sportiva canadiană de origine română Bianca Andreescu, locul 6 WTA, deţinătoarea trofeului.

Citește și: CAB detonează NUCLEARA pentru Vasile Blaga - ACHITAREA acestuia pentru corupție ANULATĂ iar dosarul se va rejudeca la Tribunal de la zero

Simona Halep, locul 2 WTA, figurează ca înscrisă la US Open, al treilea grand slam al anului, însă ea nu a confirmat participarea.

Întrerupt în martie de pandemia de coronavirus, circuitul feminin s-a reluat week-end-ul trecut, la Palermo, cu un turneu de categorie WTA Internaţional. US Open ar trebui să se desfăşoare la datele iniţiale, 31 august - 13 septembrie, iar turneul de la Roland Garros, al doilea grand slam al anului, programat iniţial între 24 mai şi 7 iunie, a fost amânat pentru 20 septembrie - 4 octombrie. Turneul de la Wimbledon, al treilea grand slam al anului, a fost anulat.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.